Uspešna zgodba družbe TARK se začne že leta 2000 …

Za nas ni nič nemogoče. Potrebujemo izzive, zato imamo najraje prav tiste naloge, ki so na prvi pogled neizvedljive.

Že od začetka delovanja vse svoje moči in znanje usmerjamo v reševanje naročnikovih problemov. Vsaka naloga nam je v izziv. Lotimo se je popolnoma celovito, strokovno in odgovorno, saj se zavedamo da je zadovoljstvo naročnikov najbolj trden temelj za dolgoročna partnerstva.

 Za sabo imamo že več kot 3200 uspešno zaključenih projektov.

Skozi leta delovanja v papirniški industriji, ki zahteva izredno hitro strokovno reševanje problemov, smo pridobili dragocene izkušnje, ki nam koristijo na novih področjih delovanja. Odlikuje nas inovativen pristop k problemu, lahko uspešno rešujemo naloge, ki se drugim zdijo nemogoče.

Po desetih letih delovanja smo se zaradi preoblikovanja lastništva leta 2011 iz podjetja TINEX VZDRŽEVANJE preimenovali v TARK.

V svojem bistvu ostajamo enaki: ustvarjalni strokovnjaki, ki zagotavljamo vrhunski nivo storitve ter individualni in inovativni pristop k vsaki nalogi.

Trudimo se za vaše zadovoljstvo, zato se nalog lotevamo timsko ter z veliko mero drznosti in odgovornosti.

Ne maramo klasičnih in uhojenih poti, kajti te ne pripeljejo do novega. Raje se vsake naloge lotimo, kot da je prva. Optimalne rešitve nalog iščemo v velikem bazenu pridobljenih delovnih izkušenj, ki so obogatene s strokovnimi znanji in najnovejšimi dognanji stroke. Ko zraven primešamo še ustvarjalnost, ki jo ima naš tim obilo, najdemo odlične rešitve, ki navdušujejo.

Zaradi dolgoletnih izkušenj in strokovnih znanj smo sposobni hitrih reakcij na poti do rešitve problema. Z izkušnjami bogata preteklost je razlog, da lahko ustrezno reagiramo tudi v nepričakovanih situacijah. Tim je odlično usklajen, zato dela izvajamo strokovno, učinkovito in kakovostno. Strokovnost je temelj za dobro storitev, za odlično storitev pa morata biti zraven tudi ustvarjalnost in drznost. In teh dveh imamo obilo. Naši naročniki to zelo cenijo.

Certifikati

Skozi leta delovanja v papirniški industriji, ki zahteva izredno hitro strokovno reševanje problemov, smo pridobili dragocene izkušnje, ki nam koristijo na novih področjih delovanja.

Izdelki
Če najboljšega še ni, izumimo to sami!

Dvojna sitova stiskalnica

Dvojna stiskalnica + trije nivoji = odličen rezultat.

Naša dvojna sitova stiskalnica vam bo prišla prav v različnih industrijskih procesih. Svojo zmogljivost pokaže pri zgoščevanju snovi na nivoju delcev, rezultat njenega dela pa je visoka stopnja suhosti obdelane snovi. Visoko stopnjo suhosti omogoča inovativni postopek iztiskanja dvojne sitove stiskalnice, ki poteka na kar treh nivojih: med ploščami, v slalomu valjev in v prisilnem nalaganju valjev.

Investicija v zmogljivo dvojno sitovo stiskalnico je dobra naložba, saj povečuje učinkovitost vaših industrijskih procesov.

Gravitacijski zgoščevalnik

Gravitacija ne le prizemljuje, ampak tudi zgoščuje.

Gravitacijski zgoščevalnik pokaže svojo učinkovitost v postopkih zgoščanja snovi v različnih industrijskih procesih. Zgoščanje snovi poteka zgolj na podlagi gravitacije, ki omogoča odtekanje vode, prisilno iztiskanje pa se ne uporablja, zato je rezultat postopka gravitacijskega zgoščevanja relativno vlažna zgoščena snov. Naš gravitacijski zgoščevalnik je uporaben tudi v postopkih prečiščevanja tekočin, saj zmore iz tekočin izločati trdne delce.

Eden zmore veliko, več jih zmore več. Zato pri delu občasno sodelujemo z zaupanja vrednimi partnerji, ki nam pomagajo do učinkovite rešitve naloge.

Messfeld

Podjetje Messfeld je naš poslovni partner že dolgo vrsto let. Pogosto se srečujemo na projektih, ki zahtevajo inovativne rešitve na področju nadzora stanja opreme. Cenimo jih tudi zato, ker so izkušeni strokovnjaki s širokim znanjem s področja analize dinamičnih lastnosti tehniških sistemov, saj obvladujejo analize lastnih frekvenc in modalne analize, analize torzijskih nihanj ter analize deformacij med obratovanjem. Poleg naštetih analiz izvaja podjetje Messfeld tudi analize hrupa. O njihovi visoki strokovni usposobljenosti pa priča dejstvo, da svoja znanja prenašajo na druge prek usposabljanj s področja naprednih tehnologij vzdrževanja.

www.messfeld.com

 

Tinex industrijska diagnostika

S podjetjem Tinex industrijska diagnostika sodelujemo na projektih, ki zahtevajo merjenje in analizo mehanskih vibracij, masno uravnoteženje rotorjev, lasersko uravnavanje gredi, kontrolo geometrije strojev, analizo dinamičnih lastnosti tehniških sistemov, meritve in analizo specifičnih deformacij strojev med obratovanjem in endoskopijo.

Zaposlene v Tinex industrijska diagnostika odlikuje sodobna oprema, natančnost in zanesljivost, zato radi delamo z njimi. O njihovi dobri tehnični opremljenosti govori tudi dejstvo, da so pooblaščeni zastopnik vodilnega proizvajalca merilne opreme Prüftechnik za Slovenijo.

www.tinex-diagnostika.si